Om Falsterbo Sportskytteklubb

Vår förening

Klubben grundades 1958 och heter Falsterbo Sportskytteklubb, FSSK. Vår skjutbana ligger vackert belägen mitt på ljungheden mellan Ljunghusen och Skanör – Falsterbo. Vi erbjuder alla med eget hagelvapen att komma och skjuta med oss i denna fantastiska miljö som vi har på vår bana. På banan skjuter vi endast med hagelvapen och siktar på lerduvor. Även de som inte har eget hagelvapen, kan komma och skjuta med oss.

Vi hyr ut vår bana med instruktörer för olika intressegrupper t.ex. företag, svensexor, möhippor, jaktlag och andra jippon. Ett trevligt program läggs upp tillsammans med er, allt för en lyckad skyttedag.

För mer upplysningar, kontakta vår banchef Leif Carlsson. leif@fssk.eu . På måndagar under sommarhalvåret har vi instruktörshjälp för de med egen bössa, som vill bättra på det egna skyttet. Kanske har bössan och skyttekunskaperna stått för länge i vapenskåpet och behöver hjälp att komma igång. Även nybörjare utan bössa kommer att kunna få instruktörhjälp, d.v.s. oavsett om du har bössa eller inte, gammal rutin eller ingen rutin alls så finns det möjlighet lära sig att skjuta lerduvor.

Ta kontakt med vår banchef Leif Carlsson för närmare upplysning. De som är intresserade av jägarexamen, kan ta kontakt med Skanör Falsterbo Viltvårdsförening. I den kursen lär man sig även att skjuta på lerduvor. Alltså – flera sätt att prova på lerduvor!

Kontakta oss

Skanör Sportskytteklubb